Välkommen med din ansökan om sommarjobb 2023 hos oss! Vi behöver kockar, kallskänkor, diskare, butikspersonal & serveringspersonal.

Butikspersonal: Vi söker dig som är glad & trevlig som gillar att jobba i ett högt tempo! I butiken säljs färsk fisk, skaldjur & massor med goda delikatesser. Arbetet består av att ge våra kunder den bästa servicen, kassahantering, fylla på i kyldisken & enklare städning. Arbetstiderna varierar mellan kl 8-21 alla dagar i veckan. Åldersgräns 15 år

Kökspersonal: Vi söker dig som brinner för matlagning och i köket tillagas allt som vi säljer i butiken och delvis också till restaurangen. Även här är det ett högt tempo och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter. Arbetsiderna varierar mellan kl 8-19 alla dagar i veckan.

Diskare: Vi söker dig som kan jobba i ett högt tempo. Du ska hålla rent och snyggt och även kunna hoppa in och hjälpa till med enklare köksuppgifter och plocka undan disk i restaurangen. Varierande arbetstider mellan 12-20 alla dagar i veckan.

Serveringspersonal Sältan Mat & Bar: Vi söker dig som älskar serviceyrket och kan ta hand om våra gäster på bästa sätt. Tidigare erfarenhet är ett stort plus. Vi kommer inte ha bordsservering utan all beställning sker i baren och ni bär ut maten till gästernas bord och plockar sedan undan. Öppettiderna är 11-18 Åldersgräns 16 år

 

Skicka din ansökan med CV, bild och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

 

Facebook

Go To Top